Üdvözöljük az ifjúsági elsősegélynyújtók információs oldalán!
Aktuális

Kedves egyesületi tagok, önkéntesek és barátaink!

Köszöntünk az ifjúsági elsősegélynyújtó egyesületünk honlapján. Ha szeretnél jártas lenni az elsősegélyben, vagy jó csapathoz tartozni, akkor jó helyen jársz. Tájékozódj csapatunk programjairól, és jelentkezz azokra! Szeretnénk alább röviden bemutatni azt, hogy mit tettünk az elmúlt hónapokban.

Egyesületünk önkénteseinek, tagjainak és vezetőinek programjai az elmúlt időszakban jól sikerültek. Jártunk vidéken és a fővárosban, táboroztunk a Balatonon, sok elsősegély-ügyeletet vállalva bejártuk az országot, így például jártunk Újpesten, Pátyon, Kőbányán, a Sportkastélyban, az István és a Markó utcában. Voltunk egészségnapon Pécelen, Leányváron, Tatán, Ferencvárosban, Rákospalotán stb.; triatlon-versenyen Tatán; csatárjátékon a Testnevelési Egyetemen, a Magyarok Országos Gyűlésén Ópusztaszeren. Májusban aktívan részt vettünk a pestimrei csapatunkkal a kihívás napján, ahol az országos versenyben 2. helyezést értünk el. Ősszel előbb az állatkert sérült gyerekek napján, utána a NATO-futáson dolgoztunk, majd lézerharcoltak ifivezetőink Kőbányán. Túráztunk a Pilisben. Egy napra kitelepültünk (az elsősegélynyújtás világnapján) a József Attila lakótelepre.

Decemberben karácsonyi gyűjtésbe kezdtünk Mosolygószeműek Karácsonya elnevezéssel. Ehhez a legtöbb segítséget Pesterzsébeten kapjuk. Az egészségiállapot-felméréseinken résztvevők száma közel 10 ezer fő volt. Feladataink eredményes lebonyolításában 78 önkéntesünk és 21 vezetőnk vesz részt. Munkájukra a továbbiakban is számítunk! Adományaink a 2021. évben 524 gyerekhez és fiatalhoz jutottak el a gömöri (SK), a beregi (UA) és a közép-magyarországi régiókban! Ismét folyik a gyűjtés és a csomagolás! Várunk ajándékokat, önkéntes kezeket és sok lelkesedést (amit adunk és kapunk is)!

A keleti szomszédunknál dúló háború kitörésének 3. napjától jelen vagyunk a menekülők segítésében. Az elmúlt időszakban 16 ezer emberi segítségben és közel 5 millió forint összegben tudtunk értéket átadni. Mindezekért hatalmas köszönet! Köszönetünket fejezzük ki az adományért, a telefonvonalért, az üzemanyagért, a szállításért, a gyűjtésért-pakolásért, a határmunkáért, meg mindenért, amit kaptunk és adhattunk! És minden folytatódik tovább...

Most elsősegély-oktatásra, csapatépítésre és ifivezetőképző szervezésére, sportprogramok elsősegély-ügyeletére készülünk; valamint több ifjúsági és szabadidős programban veszünk részt. Figyeld programjainkat, s kapcsolódj be azokba! Ha képeket is keresel, akkor: http://facebook.com/IFELORE.

Lengyel-Magyar Baráti Találkozó elsősegély-ügyelete
2023. október 7. (szombat) 11:30-16:00
  • Helyszín: Budavári Sport- és Szabadidőközpont (I., Czakó u. 2-4.)
  • Szervező: az OLÖ hivatala; IFELORE (Orsi: 70/973-7373)
  • Részletek: elsősegély-ügyeletre és -bemutatóra várunk önkénteseket!
  •